Епигенетичното картографиране

Епигенетика

Когато променяме начина си на живот, отношението и възприятието си към всичко около нас, ние променяме цялата си същност.

Проучвания, започнали още преди 40 години показват, че не сме роби на гените си, а че едни или други гени могат да се „изключват“ или проявяват в зависимост от нашата среда, емоциите, стила ни на живот т.е. от нашата свободна воля.

С това всъщност се занимава новата наука Епигенетика – от гръцки: епи – „над“, т.е. „свръхгенетика“. Тя е навсякъде – с какво се храним, къде живеем, с кого общуваме, как спим и дори по какъв начин остаряваме. Всички тези условия могат да причинят химични промени около гените, които могат да включват и изключват тези гени във времето. Микро-околната среда – нашите мисли, емоции, умствена и духовна енергия произвеждат мозъчни химикали, които могат да имат ефект върху генното изразяване.

Какво е епигенетичното картографиране?

Това са резултатите, получени чрез сканиране на космени луковици посредством революционната технология S-Drive и представлява запис на влиянията на макро и микро околната среда, които оказват въздействие на човека.

Тези данни не са физически измерители на елементи и фактори, а се получават във вид на диаграми, оцветени по сектори, които акцентират най-важните показатели на база информационен резонанс.

Eпигенетично картографиране с иновативната технология S-Drive

S-Drive е първата по рода си в България иновативна технология.

Системата е разработена от Cell Wellbeing в Германия. Основната част на S-Drive е спектрална спирала – „Спиралата на Тесла”, която преобразува естествените вълнови честоти, получени от няколко косъма с коренчета до цифров файл.

Генетичният материал е косъм, защото концентрацията на повечето елементи в космената луковица са значително по-високи, отколкото тези в кръвта и другите тъкани. Спиралата създава скаларна вълна, която отчита доловените сигнали.

Резултатите от епигенетично картографиране със S-Drive

Благодарение S-Drive можем да разберем точно кои епигенетични сигнали влияят върху генната ни експресия и следвайки препоръките и стъпките да отключим потенциала , който носим в себе си и постигнем оптимално благосъстояние и ефективност.

ОПТИМИЗИРАЙТЕ ЗДРАВЕТО СИ ЗА 90 ДНИ

ВРЕМЕ Е ДА СПРЕТЕ ПРОСТО ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ… ЗАПОЧНЕТЕ ДА ОПТИМИЗИРАТЕ ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

“Планът за оптимизиране на здравето“ е една несложна, приятна и доказана система за оптимизиране на вашия физически, умствен и емоционален потенциал.

Вашата заобикаляща среда контролира до 98% от начина, по който много от гените ви се изразяват. Toва всъщност е начина, по който те действат физически и контролират почти всички аспекти на метаболизма и живота ви.

В момента вие и почти всеки на тази планета работите под потенциала си поради въздействието на околната среда. Преработените храни, недостатъчният прием на хранителни вещества, токсините и химикалите, електромагнитните полета и влиянията на свръх ниските честоти са отговорни за срива в ежедневните функции на тялото.

Тези функции са ръководени и са основни процеси, които са от решаващо значение за начина, по който вашето физическо тяло се изразява. Първо, за качеството на новите клетки, които вашето тяло създава, за да се възстанови и второ за нервната система и ензимните процеси, които са отговорни за всички процеси в тялото.

Околната среда е най-съществения фактор за производство на оптимизирани клетки, тъй като тя контролира генната експресия. Те от своя страна произвеждат оптимизирани тъкани, които пък произвеждат оптимизирани органи и в крайна сметка системи, и целия организъм – или вашето оптимизирано Аз!

Вашите ензимни процеси са изцяло зависими от постоянното набавяне на витамини, минерали и аминокиселини, за да може те да се извършват. Вашата нервна система се влияе силно от токсини, добавки, електромагнитни полета/свръх ниски честоти. Всички тези фактори могат да доведат до срив в метаболизма.

За да постигнете потенциала си, трябва да осигурите оптимално ниво на работа на тези процеси. Когато работят под това ниво се появяват симптоми като отпадналост, лош сън, слаб имунитет, лоша концентрация, раздразнителност, болки, бавно възстановяване, податливост към травми и др. Ако тези процеси се оставят в състояние на работа под оптималното ниво прекалено дълго време, това може да доведе до хронични заболявания.

Програмата “Оптимизиране на здравето„ е разработена, за да помогне да се идентифицират много от общите влияния на околната среда, които могат да доведат до непълното проявление на вашите гени, ензими и метаболитна функция. Тя също предоставя и 90 дневен план за справяне с тези проблеми и оптимизиране на здравето чрез диетичен режим, специфични храни и добавки.

Това оптимизиране е един процес на пробуждане, при който осъзнавате влиянията на околната среда върху вашето тяло, усещате положителните избори, които правите и ставате отговорни за вашата собствена съдба.

Епигенетична картография

Нашата околна среда и начина ни на живот контролират до 98% от начина, по който нашите гени се проявяват.

Преработените храни, тези с ниска хранителна стойност, токсините, химикалите, електромагнитните и слабо-честотните излъчвания са отговорни за разрушаването на способността на тялото да постигне върховата си форма и да развие потенциала си. Физическите упражнения изискват значително количество ресурси заради високите нива на по-сложни процеси, на които е подложено тялото при върхови усилия.

Посредством неинвазивна немска технология S-Drive само за 15 мин ще получите персонализирана Епигенетична картография, с най-важните за Вас  характеристики и данни на база личната Ви био-информация.

 

  • Токсини – прочистване
  • Храни и хранителни добавки
  • Есенциални мастни киселини, омега 3, 6, и 9
  • Аминокиселини – всички 23 аминокиселини
  • Микробиология – бактерии, гъбички, паразити, спори
  • Витамини – 17 най-често срещани
  • Минерали – 16 ежедневни минерала
  • Честотни влияния – електромагнитни полета и свръх слаби честоти
  • Антиоксиданти – 23 основн

Вашият персонален 90-дневен план за оптимизиране на здравето се изготвя на база личната Ви епигенетична картография и съдържа подорбна информация по следните показатели:

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА СИСТЕМИТЕ
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ВИТАМИНИ
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА МИНЕРАЛИ
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА МАСТНИ КИСЕЛИНИ
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА АНТИОКСИДАНТИ
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА АМИНОКИСЕЛИНИ
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ОТ ОКОЛНАТА СРЕДА
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА УСТОЙЧИВОСТ
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ЧЕСТОТНО ВЛИЯНИЕ

Процесът на оптимизиране на здравето е различен за всеки един човек и e важно да се следят промените, които се случват с течение на времето. Към вашият 90 дневен план са включени лесни въпросници, чрез който ще можете да следите и отбелязвате вашият прогрес.

Top