Kangen вода

Dream Deluxe и KANGEN се грижат за здравето ви

“Променете Водата, Променете живота си”!

Ако искате да разберете, как да получите безплатно 75 л.
Kangen вода  +  прилежащата и хигиенна вода + beauty вода

Водата KANGEN детоксикира, хидратира, алкализира и пречиства организма

Красотата идва отвътре

В салон за красота Dream Deluxe сме напълно убедени, че красотата идва отвътре. Освен че се грижим за вашия отличен външен вид чрез разкрасителни и детоксикиращи процедури, в салона ни може да откриете един интересен уред, който ще помогне на имунната ви система да функционира по-добре.

Това е йонизаторът за вода KANGEN. Той произвежда 7 вида вода, които се ползват за различни цели. Водата може да е питейна, алкализираща и дезинфекцираща –  такава която замества над 80% от химията, използвана в ежедневието ни. Знаем, че химикалите са причинител на огромен брой заболявания. Ние в Dream Deluxe решихме да намалим употребата им, за да се погрижим за вашето здраве.

Какво е KANGEN вода?

“Канген” означава “връщане към произхода” на японски. Вече над 40 години водата KANGEN се използва в Япония, за да върне тялото в неговия алкален баланс. По този начин организмът ни сам се справя с болести и засилва защитните си сили.

Какви са ползите от водата

Има силно детоксикиращо действие

Храната и напитките, които консумираме, лекарствата, които поемаме, окисляват организма ни. Ежедневното пиене на алкална вода, спомага за изхвърляне на киселинните отпадъци от тялото ни.

Облекчава значително киселините и подуванията

С KANGEN, се чувствате леко и ефирно. Ще се изненадате, когато киселините и подуванията започват да изчезват. Това се случва, защото тялото ви се пречиства от токсините.

Пречиства вашия организъм

Хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества

Водата KANGEN детоксикира, хидратира, алкализира и пречиства организма

Тонизира и зарежда тялото

Хората, които пият KANGEN вода, след няколко дни чувстват прилив на енергия, защото кръвта се пречиства и се обогатява с кислород.

Бюти водата служи като серум за подмладяване

Бюти водата е вашето тайно оръжие! Измивайте лицето си с нея. Снабдете се с флакон, пълен с бюти вода и освежавайте лицето по всяко време! Тя ще успокои кожата ви. Ползвайте я и като тоник след обезкосмяване.

Може да се използва за обработка на храни

С тази вода може да пречистите плодовете и зеленчуците си. Тя разтваря вредните елементи в тях и значително подобрява вкуса им.
Знаете ли, че:
Нашето тяло съдържа 70-75 % вода. Стареенето най-вероятно е свързано със загубата на вода, защото възрастните хора имат само 65 % вода в тялото си, докато децата – 75-80 %. Без храна издържаме седмица, но без вода само няколко дни.
Уредът за вода KANGEN

Как работи уредът за вода KANGEN?

Специалният апарат първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира чрез процеса на електролиза, който разделя водата на алкална и киселинна.

Питейната вода е пречистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси. В същото време обаче в нея се запазват всички полезни минерали, от които човешкото тяло има нужда.

Освен, че алкализира и пречиства водата, апаратът я преструктурира. Този процес на преструктуриране е ключов, тъй като поради него, докато вие пиете вода, и клетките ви се напояват!. Така организмът ви е наистина хидратиран.

А всички знаем, че добрата хидратация ви оздравява и подмладява!

KANGEN е вашият помощник в сезона на вирусите

Силно киселинната вода с 2,5 ph убива 99,99% от всички известни бактерии и вируси в рамките на 30 секунди. Става въпрос за салмонела, ХИВ, стафилококова, гъбични инфекции, Е-коли, хепатит В, MRSS, плесен и т.н. Тази киселинност е смъртоносна за всеки познат на хората патоген, но е напълно безвредна за хората и другите бозайници. Това е дезинфектор от 100 до 300 пъти по-висок от белина, но е нетоксичен и не предизвиква дразнения.

С KANGEN спокойно можете да:

♥ дезинфектирате ръцете, устата, носа и ушите си;
♥ да третирате кожни проблеми като псориазис, екземи, лишеи, акне и др.;
♥  да дезинфектирате рани, порязвания и изгаряния;
♥ да дезинфекцирате дома си – всички повърхности,  уреди и инструменти;
KANGEN водата може да се ползва за дезинфекция и почистване

 

Ето защо в DREAM DELUXE спокойно използваме KANGEN както в разкрасителните си процедури, така и за сигурна дезинфекция и почистване на салона ни! Това гарантира спокойствие и сигурност за всички наши клиенти. 

Изпробвайте безплатно
А, ако сте ни посещавали, знаете, че можете напълно безплатно да пиете от алкалната вода KANGEN!
Можем да ви разказваме още много! Ако ви е станало интересно и искате да научите повече за KANGEN, свържете се с нас

Вижте кой още използва водата KANGEN:

Асен Блатечки: "Най-впечатляващото за мен е, че нямам мускулна треска след тренировка"

💦 Благодарим на Асен Блатечки (Assen Blatechki) за това, че сподели опита си, който има с водата KANGEN!📍Научете повече тук 👉 http://kangenvoda.bg/

Публикувахте от Kangen Voda в Сряда, 14 ноември 2018 г.

Асен Блатечки:

Най-впечатляващото за мен е, че нямам мускулна треска след тренировка

Юлияна Дончева:

В началото бях скептична, но с времето истински оцених качествата на канген водата

Юлияна Дончева за водата KANGEN

Прекрасната Юлияна Дончева разказва как водата 💦KANGEN 💦 се е озовала в нейния дом. ☑ Защо в началото е имало скептицизъм към водата?☑ Кои са положителните качества на водата KANGEN?☑ Скъпо ли е да се сдобиеш с машина?За интересни и полезни видеа, посетете канала ни в Youtube: https://goo.gl/ZRkgnz

Публикувахте от Kangen Voda в Четвъртък, 1 ноември 2018 г.
Яна Иванова: "Спряхме се на KANGEN заради PH-то и андиоксидантите"

💦 Яна Иванова е управител на Детокс център в Grand Hotel Sveti Vlas. Тя споделя защо и как използват водата KANGEN там.📍Научете повече тук 👉 http://kangenvoda.bg/

Публикувахте от Kangen Voda в Четвъртък, 13 декември 2018 г.

Яна Иванова:

Спряхме се на KANGEN заради PH-то и андиоксидантите

Top